El camp d'aviació de La Sènia

  • Posted on: 11 December 2011
  • By: dani

Una activitat recomanable per fer si esteu per La Sènia és anar a veure el camp d'aviació abandonat de la guerra civil.

Aquest camp d'aviació era un veritable aeroport amb 3 pistes d'un kilòmetre de llargada, es van tallar milers d'oliveres per fer-ho i va pertànyer als dos bandos de la guerra, primer al republicà i després al franquista. Aquí es van provar alguns dels avions que després es van fer servir a la segona guerra mundial.

Es divertit fer-se fotos amb les maquetes d'avions de mentida, i si sou mínim 10 persones sempre podeu trucar i us faran una visita guiada, a l'edifici restaurat i els refugis antiaeris que encara es conserven. Tota la informació també la podeu trobar a la pàgina del camp d'aviació de la Sènia

 

Camp d'aviació de la Sènia

Contenido relacionado

Terrades vist des de l'ermita de Santa Magdalena

  • Posted on: 10 May 2015
  • By: dani
Terrades des de Santa Magdalena

La foto de la setmana és la vista del poblet de Terrades, des de l'ermita de Santa Magdalena.

Aquest cap de setmana vam fer la petita excursió a peu que, des del Santuari de la Salut (que per cert és un fantàstic hotel), arriba fins a aquesta ermita després d'uns 45 minuts a peu. El track de la excursió el podeu trobar a Wikiloc.

Escània en 10 frases

  • Posted on: 21 August 2014
  • By: dani
Una casa típica d'Escània i la seva bandera

Dia d'impàs. Avui deixem Skane per anar cap a Göteborg on passarem els 4 últims dies del nostre viatge per Suècia. Al migdia ha sortit el nostre tren des de Malmö a Göteborg. Hem deixat el nostre Bed & breaakfast a Tomelilla i en direcció cap a Malmö hem recorregut tota la costa sud-occidental. Entre altres coses hem visitat el punt més meridional de Suècia.

Com no hem vist gaires coses destacables avui intentaré fer un resum sobre el que hem après d'Skane i per què és diferent de la resta de Suècia.

El far de Mölle (Kullagardens) i les marsopes (dia 6)

  • Posted on: 18 August 2014
  • By: dani
Lunch al "Flickornas Lundgren"

Un altre dia a Escania, avui encara a una petita stuga (caseta) al costat d'una granja al camp, a les afores d'un poblet (Förslöv), al nord de Helsinborg.

EL dia s'ha llevat gris, fred i plujós. Uns 14 graus de temperatura, i pluja que pràcticament no ha parat en tot el dia. En aquesta situació hem hagut de renunciar al pla que teniem per avui, anar a fer una volta per Kullaberg, una peninsula de la costa nord-occidental d'Skane, i ho hem substituit per una volta en cotxe pels voltants.